Cadrele de mers sunt dispozitive ortopedice ajutătoare, având funcția de a susține echilibrul pe durata deplasării, destinate persoanelor în vârstă, cu afecțiuni locomotorii temporare sau permanente sau aflate țn faza de recuperare ca urmare a unor intervenții chirurgicale.

Constructia de baza a cadrelor de mers consta într-un cadru ușor, realizat de obicei dintr-un aliaj de aluminiu, de înălțime fixă sau reglabilă, cu o lățime puțin mai mare decat lățimea medie a pacientului și o adâncime de aprox. 30 cm.

Cadrele de mers moderne sunt reglabile pe înălțime, putând fi adaptate pentru o largă gamă de staturi, în funcție de poziția comfortabilă a fiecărui utilizator. Poziția indicată în utilizarea cadrelor de mers este una ușor înclinată pentru a asigura stabilitatea ansamblului cadru de mers – pacient, precum și pentru a facilita circulatia sângelui în brațe.
Unele cadre de mers pot avea roți pe picioarele din față, aceastea necesitănd o stabilitate și o forță ceva mai mari din partea pacientului. Există și cadre de mers cu roți pe toate cele patru picioare sau opritoare din cauciuc pentru protejarea suprafețelor interioare.

SC Best M SRL vă pune la dispoziție o gamă largă de cadre de mers confecționate din aluminiu, ușoare și confortabile în utilizare, ajustabile în înălțime în funcție de necesitățile utilizatorului, pliabile și ușor de transportat, dotate cu amortizoare din cauciuc antiderapante.

-21%
170.00 lei 135.00 lei
-15%

Cadre de mers

Cadru de mers fix

130.00 lei 110.00 lei
-13%
160.00 lei 140.00 lei
-6%
170.00 lei 160.00 lei