Cine suntem

S.C. BEST M S.R.L. este unul dintre cei mai importanti actori din segmentul de distributie a produselor parafarmaceutice din Romania.

Societatea are capital integral romanesc si a fost infiintata in anul 1998.

Dintr-o afacere locala de distributie, compania noastra are in acest moment peste 3000 de clienti pe care ii aprovizioneaza din cele 4 puncte de lucru: Bucuresti, Constanta, Cluj, Suceava; reusind sa acopere tot teritoriul Romaniei.

Unul din obiectivele prioritare a fost si este dezvoltarea continua a portofoliului de produse.
Dintre acestea evidentiem produsele de import: puericultura BebeDor, consumabile medicale sub brand propriu, tehnica medicala, iar pentru acestea putem garanta cel mai bun raport calitate pret.

Datorita experientei si seriozitatii dovedite am devenit colaboratorii unor firme de prestigiu din domeniu, incheind totodata si contracte cu parteneri interni. Acest lucru ne permite sa ne acomodam cu usurinta cerintelor si nevoilor pietei, astfel raspunzand oricaror exigente.

Important pentru S.C. BEST M S.R.L. vor ramane intotdeauna parteneriatele de lunga durata, atat cu furnizori cat si cu clientii seriosi, astfel incat beneficiile sa fie de ambele parti.